grünes Logo der Universität Bielefeld

ANKÜNDIGUNG: Summer School - Zwischen Theorie und Empirie: Erscheinungsformen von Angst in der Geschichte23.09. - 27.09.2013

We are pleased to inform you about the Summer School "Between Theory and Empirical Evidence - Manifestations of Fear throughout History" (Zwischen Theorie und Empirie - Erscheinungsformen von Angst in der Geschichte). The conference is a joint venture by the Universities of Bielefeld and Bologna, of which the main goal is to promote academic communication between young Italian and German scholars, in particular those enrolled in a masters or PhD program.

Neuer Sprecher der Graduate School in History and Sociology Bielefeld15.4.2010

Thomas Welskopp ist seit dem 1. April 2010 erster Sprecher der Bielefeld Graduate School in History and Sociology.

Homepage der Graduate School in History and Sociology Bielefeld

Neuer Mitarbeiter15.4.2010

Dr. Vito Gironda ist seit 1. Oktober 2009 Mitarbeiter des Arbeitsbereichs Geschichte moderner Gesellschaften.

Wiedereinstieg15.4.2010

Dr. Daniel Siemens hat nach seiner Elternzeit zum 1. April 2010 seine Arbeit als Akademischer Rat auf Zeit wieder aufgenommen.