Links

Zum einen stellen wir Ihnen hier Links zu anderen wissenschaftlichen Institutionen der deutschen Lateinamerikaforschung zur Verfügung. Zum anderen finden Sie hier Verweise zu zu den Homepages von Zeitschriften und Presseagenturen, die schwerpunktmäßig aus Lateinamerika berichten. Des Weiteren finden Sie die Homepages diverser Zusammenschlüsse der scientific community.

wissenschaftliche Institutionen

Diverses

Entangled Americas

Aktuelles

Three DAAD scholarships are available for students from the Master's programmes InterAmerican Studies, History, Literature, British and American Studies and Sociology, as well as from the BA programme Romance Cultures in the winter semester 2020/21 for studies at the Universidad de Guadalajara, Mexico. (More information)

Conference: Hofgeismarer Lateinamerikagespräche "Krisen Klima: Umweltkonflikte aus lateinamerikanischer Perspektive", Jan 24th - 26th, 2020.

The Lectures for Future are presented on CampusTV at Bielefeld University!

Coming Up at the Cineclub Latino! The movie "Cidade de deus" will be presented in C01-242 on Jan 22nd, 2020 at 7 pm. Free entry!

In memoriam Josef Raab (1960 - 2019)

The International Association of Inter-American Studies (IAS) and the Center for InterAmerican Studies (CIAS) at Bielefeld University share the sad duty to announce the passing of Josef Raab, the Founding President of the International Association of Inter-American Studies. On behalf of the IAS and the CIAS, we respectfully offer our sincere condolences to Josef's family for the passing of this charming and remarkable man.